Joulukalenterin 17. luukku

Tarinativoli – mikä se sellainen on? 

 
Tarinativolin löydät Okariinosta. Okariino on valtakunnallinen lasten kirjallisuussivusto, johon kannattaa tutustua. Okariinossa on tietoa uusista kirjoista, peleistä ja leffoista sekä lukijoiden tekemiä kirja-arvosteluja. 
 
Runotrailereissa seinäjokelaiset Tanelinrannan koulun oppilaat esittävät runoja. Katso ja kuuntele vaikkapa millainen on Mervi Heikkilän Kulkukoiran protestiruno 4c –luokan oppilaan esittämänä.
 
Okariinon Ihmekoneesta näet lisää lasten tekemiä elokuvia ja videovinkkejä.
Kurkista myös kirjailijan taloon: sieltä löydät tietoa kirjailijoista.
Linnunradalle voit lähettää omia kirjoituksiasi ja kommentoida muiden kirjoituksia. Jos haluat tietää miten kävi miehelle, joka aikoi uida yli Atlantin, lue Linnunradan Vitsit.
 

Kirjoja ja kavereita

Kirjaston hyllyt notkuvat mitä mielenkiintoisimpia kirjoja. Kunpa vain tietäisi minkä niistä lukisi!
Kirjavinkkarit ympäri Suomen ovat jakaneet lukuvinkkejään nuorten kirjallisuussivusto Sivupiirissä.
 
Sivupiiriin voi myös lähettää omia kirja-arvosteluja ja kommentoida muita. Luettavaa voi löytää selaamalla kirjoja genreittäin, aiheen ja kirjallisuudenlajin mukaan. Sivupiirissä voi chattailla kirjastonhoitajan tai muiden osallistujien kanssa sekä lähettää itseä askarruttavan kysymyksen ”Kysy kirjastonhoitajalta” –palveluun.  Kirjaudu, tee profiili ja ota oma kirjahylly käyttöön.  Sivupiirin tuottaa Kirjastot.fi.
 
Sivupiiri-logo, kirjoja ja kavereita.
 
Lasten- ja nuortenosasto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *