Joulukalenterin 24. luukku

Naxos

 
Viimeinen joulukalenterin luukku on nyt avattu, ja kirjaston ovet ovat sulkeutuneet joulun pyhiksi.  Haluaisitko juuri nyt kuunnella valitsemaasi joulumusiikkia vai kenties jotain aivan muuta?
 
Jos et ole ennättänyt joulukiireiltäsi hakemaan musiikkia kirjastosta, voi kirjasto tulla luoksesi. Tarvitset vain Seinäjoen kaupunginkirjaston kortin, jolla pääset kirjautumaan Naxos-verkkopalveluumme. Naxos Music Library on klassisen musiikin online-kuuntelupalvelu internetissä, ja sitä voi käyttää maksuttomasti Seinäjoen kaupunginkirjaston kirjastokortilla. Taidemusiikin lisäksi tarjolla on myös jonkin verran esim. kansanmusiikkia sekä blues- ja jazzmusiikkia. Valikoima kasvaa koko ajan.
 
Voit kirjoittaa hakulaatikkoon esim. christmas ja saat esille yli 1300 jouluaiheista levyä. Ilmoille voi kajahtaa vaikkapa Winter wonderland tai Bachin jouluoratorio. Naxos-verkkopalvelu on englanninkielinen, mutta voit löytää kappaleita ja teoksia myös suomenkielellä (tosin ilman ääkkösiä ja öökkösiä) tai hakea vaikkapa tekijällä. Valitse, klikkaa ja kuuntele.
Joulu tullut on…
 
Pirjo Jaatinen
 
Joulumusiikkipöytä Aallon kirjastossa. Kynttelikkö taustalla.
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *