Kirjastoautokissasta tuli Mirri

Mirrille pentuja

Kirjastoauto Ykästä huhtikuussa löytyneen kissan elämässä sattuu ja tapahtuu. Tyttökissa sai uuden kodin erään kirjastolaisen luota ja nimekseen perinteisen Mirrin. Mirri on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa ja siellä jo ennestään asustaviin kissoihin. Uuden emäntänsä mukaan Mirri on valtavan kiltti ja ihmisrakas kissa ja tulee oikein hyvin toimeen lasten kanssa.

Eläinlääkärikäynti tuotti kuitenkin uusille omistajille yllätyksen. Mirri odottaa pentuja. Pentujen pitäisi syntyä jo toukokuussa. Uusia koteja Mirrin tuleville pennuille on jo onneksi tiedossa. Nyt vain jännitetään, meneekö kaikki hyvin ja kuinka monta kissapienokaista maailmaan putkahtaa


7 thoughts on “Kirjastoautokissasta tuli Mirri

 1. Voi hyvät hyssykät!
  Jospa kissa tiesi jo kirjastoauton kyytiin hypätessään, että siitä ja sen tulevista pennuista huolehdittaisiin paremmin kirjastoväen toimesta:)
  Ottaisin yhden pennun, mutta meillä ei ole siihen mahdollisuuksia. Harmi.

  Rosina

 2. Tai ehkäpä kissaneiti vain haki vaihtelua elämäänsä?
  Toivottavasti kuitenkin äidiksi tuleminen rauhoittaa seikkailijattaren luonnetta…

 3. Silityksiä Mirrille! Ihanaa, että Mirri sai hyvän kodin ja vielä kirjastolaisen luota. Mirrihän on selvästi ”kirjaihmisiä”, kun valitsi Kirjastoauton, ehkä halusi peräti Kirjastoauton maskotiksi 🙂 Ja onnittelut etukäteen perhetapahtumasta.

 4. Lapsuudesta muistan, että meidän kissa teki pennut meidän lehtilaatikkoon Aku Ankka -lehtien päälle! Iloista perhetapahtumaa latisti tieto siitä, että sarjislehdet olivat menetetty.

 5. Onnittelut iloisen perhetapahtuman johdosta!
  Voiko blogiin saada kuvia äiti-Mirristä ja pennuista?

  Kyselee Rosina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *