Itikanmäen ja Kalevan Navetan muistelupaja nro 3

ke 4.9.2019 klo 16:00 – 18:30

Kalevan Navetan menneisyys tarinoiksi

Kalevan Navetta herää jälleen eloon, kun sinne avautuu uusi taide- ja kulttuurikeskus vuoden 2020 alkupuolella. Talon ja alueen historian tallentaminen on myös arvokasta. Tiesitkö, että Itikanmäellä on ollut pankkeja, pienoiskiväärirata, hevostalli, makkaratehdas, autokorjaamo ja sekatavarakauppa? Muistatko sinä Välipala-ravintolan tai Rauha-kahvilan?

Tule mukaan avoimeen muistelutilaisuuteen, jossa puhalletaan henkiin Kalevan Navetan alueen monipuolinen historia. Voit kertoa muistojasi tai kirjoittaa niitä inspiroivien kirjoitusharjoitusten avulla, yksin, parin kanssa tai pienryhmässä. Voit myös tuoda mukaan omia valokuvia. Tilaisuuden alussa kuullaan jo kerätyistä tarinoista koostettu äänimaisema. Kuvaa ja ääntä sisältävä teos imaisee katsojat Kalevan Navetan menneisyyden päiviin.

Tilaisuus on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden Kalevan navetan Leader-hanketta. Illan tarinallistamisosuuden vetävät kirjakustantamo Toisten tarinoiden Päivi Artikainen (äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, kirjailija) ja Kirsi Haapamatti (toimittaja, kirjailija). Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Päivi Alaniska, paivi.alaniskaseinajoki.fip. 044 4181162

Aika:

ke 4.9.2019 klo 16:00 – 18:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Apila-kirjasto, Jaaksi-sali
Järjestäjä: Seinäjoe kulttuuripalvelut