Kirjastoautonkuljettaja-virkailijan toimi pääkirjastossa

Seinäjoen kaupunginkirjastossa on haettavana toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kirjastoautonkuljettaja-virkailija.

Tehtäviisi kuuluvat kirjastovirkailijan ammatilliset tehtävät: monipuolinen asiakaspalvelu, lukutaidon edistäminen, kokoelmatyö sekä osallistuminen aikataulujen suunnitteluun ja viestintään. Kuljetat kirjastoautoa sekä huolehdit auton kunnosta ja huollosta.

Kirjastoautonkuljettaja-virkailijalta edellytämme kirjastoalan koulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Kirjastoauton kuljettaminen edellyttää EU-direktiivin (2003/59/EY) mukaista ammatilliseen ajoon oikeuttavaa C-luokan ajokorttia. Voit hankkia kortin ja kuljettajan ammattipätevyyden oppisopimuksella, jolloin työsuhde on aluksi määräaikainen.

Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, tietoteknistä osaamista sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme kokemusta kirjastotyöstä.

Työ on vuorotyötä ja sisältää myös itsenäistä työskentelyä. Työvuorot pääkirjastossa ovat myös mahdollisia.
Tehtävä alkaa 30.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukset mielellään sähköisesti Kuntarekryn kautta 24.2.2020 klo 15 mennessä.

Seinäjoella on kaksi kirjastoautoa, Ilo ja Ykä. Aamupäivisin kirjastoautot palvelevat pääasiassa kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Iltapäivisin reitit suuntautuvat ympäri kaupunkia. Yhteensä pysäkkejä on noin 160. Kirjastoautopalveluissa työskentelee seitsemän henkilöä.

Lisätietoja:
Kirsti Länsikallio, vs. kirjastotoimenjohtaja,
p. 044 4255 949, kirsti.lansikallio(at)seinajoki.fi