Seinäjokiset tyytyväisiä kirjastopalveluihin

Seinäjoen kaupunginkirjaston asiakaskyselyn tulosten mukaan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä kirjaston palveluihin ja aukioloihin.

Kyselyyn vastasi 500 asiakasta, joista peräti 98 % kertoi olevansa tyytyväisiä palveluihin ja 85 % aukioloihin. Vastauksia tuli kaikista toimipisteistä, suurin määrä pääkirjastosta. Eniten avoimissa vastauksissa kiitettiin henkilöstöä, sen ystävällisyyttä ja ammattitaitoa. Kritiikkiä kirjastopalvelut sai vain muutamassa vastauksessa, erityisesti esille nousi pääkirjaston parkkipaikkatilanne.

Tämän vuoden kyselyssä haluttiin tietää myös aikakauslehtien kulutuksesta. 64 % vastaajista luki aikakauslehtiä kirjastossa tai lainasi niitä kotiin. Lisää toivottiin mm. lastenlehtiä ja kulttuurilehtiä. Kirjaston tarjoama digitaalinen aikakauslehtipalvelu eMagz sen sijaan oli tuttu vain 4,8 prosentille vastaajista.
– Tässä on meillä selkeä tiedottamisen lisäämisen paikka. Kirjaston digitaaliset aineistot kasvattavat suosiotaan vielä melko hitaasti, kirjastotoimenjohtaja Mervi Heikkilä toteaa.

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin lahjakortti kirjakauppaan sekä neljä kirjapalkintoa. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Lue lisää blogista

Lisätietoa
Mervi Heikkilä, mervi.heikkila(at)seinajoki.fi, p. 044 0742 102
Hanna Kotila, hanna.kotila(at)seinajoki.fi, p. 044 418 1010