Harri Ahosen luento Finnmarkin päiväretkikohteista

9.2.2023 18:00 – 19:00
Kirjasto

.

Auringon säteet kultaavat horisontin, vuonon rantoja kiertää punaisen sävyt, jostain kaukaa kuuluu valaan törähdys. Hiekkarantaa huuhtelevat aallot kutittelevat varpaanpäitä, katse osuu kaukana kohoavaan tunturinselän kaareen. Siinä saattaa mieleen pilkahtaa, että huomenna pannaan töppöset jalkaan, ja jatketaan patikkaa, kohti Finnmarkin kauneimpia luontokohteita.

Luentotilaisuus Finnmarkin päiväretkikohteista tulee esittelemään kauneimmat päiväretkikohteet mm. Altan, Hammerfestin, Porsangin, Tenon ja Varangin niemimaan alueelta. Mukana on myös koko joukko vähemmän tunnettuja kohteita, kuten vaikkapa Sørøya-saaren rikkonaiset tunturinselät tai vuono- ja tunturisaarimaisemassa lepäävä Dønnavar-tunturi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.