Luonto lainassa lähikirjastoissa: Nurmon kirjasto

4.2.2023 10:00 – 15:00
Kirjasto

Luonto lainassa lähikirjastoissa: Nurmon kirjasto

Tervetuloa luontoaiheiseen koko perheen tapahtumaan lähikirjastoosi!

Seinäjoen lähikirjastoissa vietetään luontoaiheisia tapahtumapäiviä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtumapäivät ovat lauantaina 4.2. Nurmon ja Peräseinäjoen kirjastoissa sekä sunnuntaina 5.2. Ylistaron ja Kyrkkärin kirjastoissa.

Tapahtumien pääesiintyjänä on joka kirjastossa juontaja, toimittaja, erä- ja kalamies Mikko ”Peltsi” Peltola, joka kertoo omista luontokokemuksistaan sekä televisio-ohjelmien tekemisestä.

Nurmon kirjastossa lauantaina 4.2.2023 klo 10 – 15

• luontoaiheinen tietokilpailurata
  • Lakeuden Etapin nukketeatteriesitys ”Jätejengi kadonneen jäljillä” klo 11 Nurmo-salissa
  • kierrätysaskartelua klo 11.30 alkaen Juurakko-kokoustilassa, ohjaajana Katri Sarpo
  • Mikko ”Peltsi” Peltola vierailee klo 12 Nurmo-salissa. Tervetuloa tutustumaan Peltsiin ja kuulemaan hänen ajatuksiaan luonnosta!

Luonto lainassa lähikirjastoissa -tapahtumat:

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.