---

Uusia lainattavia kausikortteja kirjastoon

Nyt kirjastosta voi lainata kausikortin myös Seinäjoen kaupunginteatterin, Rytmikorjaamon ja Seinäjoen kaupunginorkesterin tapahtumiin. Jo aiemmin lainattavana ovat olleet Nurmon Jymyn salibandyn ja JymyVolleyn sekä S-kiekon kausikortit.

Kausikorttien laina-aika on 1 viikko. Kortteja ei voi varata eikä uusia. Kaikkia yllä mainittuja kortteja voi lainata pääkirjastosta, mutta niitä lähtee kiertoon myös lähikirjastoihin. Kulttuurikausikortit menevät ensin Nurmon kirjastoon. Kausikortti täytyy palauttaa siihen kirjastoon, josta se on lainattu. Korttien sen hetkisen saatavuuden ja sijainnin voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Uusien kulttuurikausikorttien käytännöt

Rytmikorjaamo: Kausikortti esitetään lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin.

Seinäjoen kaupunginorkesteri: Kausikorttiin on merkitty istumapaikka, ja kortti esitetään vahtimestarille ennen konsertin alkua.

Seinäjoen kaupunginteatteri: Kausikortilla voi lunastaa lipun saman päivän esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Lippua ei voi varata esim. puhelimitse, vaan se lunastetaan suoraan lippumyymälästä. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin ja vierailunäytöksiin.

Kiitokset yhteistyökumppaneille kausikorteista!

---

Oletko kiinnostunut varatuimpien teosten listoista?

Eepos-verkkokirjastossa voit tutkia varatuimpien kirjoen, dvd- ja BluRay-levyjen sekä e-kirjojen ja e-äänikirjojen listoja. Voit tehdä teoksiin myös varauksia.

Varatuimmat kirjat

Varatuimmat elokuvat ja tv-sarjat

Varatuimmat e-kirjat ja e-äänikirjat

---

Matkailu avartaa - vuoden 2019 lukuhaaste vei uusiin maisemiin

Seinäjoen kaupunginkirjaston vuoden 2019 lukuhaaste on päättynyt. Lomakkeita otettiin vastaan tammikuun 7. päivään asti. Niitä tuli takaisin lähes 90 kappaletta. Osa haastekirjoja lukeneista kokosi tiedot lukemistaan tai kuuntelemistaan kirjoista vain omaksi ilokseen tai jakoi kuulumisia edistymisestään sosiaalisessa mediassa palauttamatta lomaketta. Niin tai näin, onnea kaikille urakan selättäneille! Onnea myös arvonnassa lahjakortin saaneelle! Tyytyväisiä saavat olla myös ne, joiden matka jäi …

Lue lisää.

---
Mervi Heikkilä kirjan kanssa keinutuolissa

”Ei haise tupakka eikä suuremmin kiroilla”

97 % asiakaskyselyyn vastanneista oli kirjastopalveluihin tyytyväisiä Asiakaskyselyt ovat tärkeä keino saada tietoa asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä palautetta ja vinkkejä palvelujen kehittämiseksi. Niinpä  tänäkin syksynä laadimme asiakaskyselyn, jonka kärkenä oli lukuharrastus. Halusimme tietää, mitkä kirjaston keinot lukuharrastuksen edistämiseksi ovat asiakkaiden mielestä hyviä ja tehokkaita ja kuinka he etsivät luettavaa kirjastosta.  Kyselyyn vastasi kaikkiaan 347 asiakasta, joista valtaosa eli 85 prosenttia naisia. …

Lue lisää.

---
Blogipostauksessa käsiteltyjen kirjojen kannet

Kirjavinkkeinä kotimaista fantasiaa ja scifiä

Emmi Itäranta: Kudottujen kujien kaupunki Nuori kutoja Eliana asuu saarivaltiossa Seittien talossa.  Saari on eristyksissä muusta maailmasta ja siellä kaikki toimii Neuvoston ehdoilla. Saarella ovat ongelmana lisääntyneet tulvat ja erikoinen sairaus: unet. Saarelaiset eivät yleensä näe unia, tai ne jotka näkevät, leimataan sairaiksi. Sairastuneet lähetetään Tahrattujen taloon, josta ei ole paluuta. Eliana löytää vartiointi kierroksellaan Seittien talon pihalta pahoinpidellyn nuoren …

Lue lisää.

---
---