Osallistu lukuhaasteeseen

Lukuhaaste 2021

Minkälaista on olla työtön tai suurkaupunkilainen? Miten ajattelee seikkailija tai vallankäyttäjä? Ovatko taruolennot tuttuja? Vuoden 2021 lukuhaasteessa tutustutaan erilaisiin ihmisiin ja hahmoihin. Lukemalla erilaisissa tilanteissa olevista ihmisistä oma näkökulmakin laajenee.

Tavoitteena on saada haastevihkoon kaikkiaan 25 merkintää kolmestakymmenestä tarjolla olevasta kohdasta. Yhdestä kirjasta saat aina yhden merkinnän. Kaikki kirjallisuuden lajit käyvät, ja kirjoja voi joko lukea tai kuunnella.

14 kirjaa kahdessa rivissä.

Lukuaikaa on koko vuosi 2021. Haastevihkoja saat kaikista kaupunginkirjaston toimipisteistä. Voit tulostaa pdf-muotoisen lukuhaastevihkon myös itse. Vähintään 25 kohtaa suorittaneiden ja vihkon 7.1.2022 mennessä kirjastoon palauttaneiden kesken arvotaan kirjakaupan lahjakortti. Jos haluat säilyttää vihkon itselläsi, voit palauttaa siitä kirjastoon myös kopion tai skannata sen ja lähettää osoitteeseen hanna.kotila(at)seinajoki.fi.

Haasteen etenemistä seurataan ja lukuvinkkejä jaetaan Facebookissa Seinäjoen kaupunginkirjaston lukuhaaste -ryhmässä ja Instagramissa kirjaston tilillä @sjkkirjasto. Aihetunniste on #lukuhaaste21_sjkkirjasto. Haastekohtiin sopivia kirjoja pidetään esillä pääkirjastossa vaihtuvassa kirjanäyttelyssä. Vinkkejä voit katsoa myös Eepos-verkkokirjastoon tallennetuilta listoilta.

Tervetuloa mukaan!