Kirjastossa voi järjestää aukioloaikana tapahtumia, jotka sopivat kirjaston toiminta-ajatukseen, ovat asiakkaille ilmaisia, eivätkä häiritse kirjaston normaalia toimintaa. Hae yhteistyötapahtuman järjestämistä ensisijaisesti alla olevan lomakkeen kautta. Jos haluat tapahtumayhteistyöstä lähikirjastojen kanssa, ole suoraan yhteydessä haluamaasi kirjastoon.

Tällä lomakkeella voit tehdä alustavan tilavarauksen yhteistyötapahtumasta.

Kirjaston tapahtumista päättää kirjastotoimenjohtaja (Kirsti Länsikallio, p. 044 754 1621, kirsti.lansikallio@seinajoki.fi) ja hänen poissa ollessaan lähipalvelujohtaja (Mia Penttala-Salli, p. 044 425 5949 tai mia.penttala-salli@seinajoki.fi).

Kirjasto tiedottaa yhteistyötilaisuuksista EP:n tapahtumakalenterissa, kirjaston ja kaupungin nettisivuilla, Facebookissa, kirjaston tiloissa sekä lehdissä ja radiossa. Tiedotuksen takia tarkat tapahtumatiedot on ilmoitettava kirjastolle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Kirjasto on mainittava yhteistyökumppanina tapahtumasta tiedotettaessa. Mainoksissa ja julisteissa on oltava kirjaston logo.

Tutustu myös ympäristöystävällisen tapahtuman järjestämisen ohjeisiin.

Mahdolliset tarjoilut tapahtumaan tilataan kirjaston kahvila Opuksesta
Trimma ry
p. 044 742 5899
kahvila(at)trimma.fi

Logon lataaminen ja käyttö

Alla on erilaisia versioita kirjaston logosta. Logojen kokoa voi pienentää, kunhan mittasuhteet pysyvät samana. Latauslinkkien alla olevassa kuvassa on lisätietoa logon käytöstä julkaisussa.

Logon asettelu mieluiten vaalealle pohjalle. Logoa ei aidata liian ahtaaseen negalaatikkoon. Logon ympärillä ei käytetä kehyksiä.
Ohjeita logon käyttöön