Työskentelytilat

Ylistaron kirjastossa on kaksi työskentelytilaa, Rauha ja Toivo. Niissä on työpöytä, tietokone ja tulostin. Huoneiden varaaminen on maksutonta ja ne varataan käyttöön kirjastosta p. 06 416 7250 tai sähköpostilla ylistaro.monipalvelukirjasto@seinajoki.fi.

Kokoustilat (Ylistaro-talo)

Kaukola-auditoriossa on kohoavissa penkeissä tilaa 60:lle, lisäksi sivuosassa 25 paikkaa. Varusteina videotykki, valkokangas, äänentoisto, televisio, dvd-soitin ja piano. 

Matti Pohto -kamarissa on kokouspöytä, jonka ääressä tilaa n. 20:lle. Varusteina videotykki, valkokangas, televisio, dvd-soitin ja fläppitaulu. Tilassa on lisäksi pieni keittiö astioineen sekä Matti Pohto -näyttely. 

Kahviossa on pöytätilat n. 20:lle. Tilan yhteydessä on keittiö, jossa kahvinkeitin, hella, mikrouuni, tiskikone ja kahviastiasto n. 50:lle. Kokoushuoneessa on pöytätilat n. 15–20:lle.  Kahvio ja kokoushuone on yleensä yhdistettynä yhdeksi isommaksi tilaksi. 

Kokoustiloja voi varata kirjastosta, p. 06 416 7250 tai sähköpostilla ylistaro.monipalvelukirjasto@seinajoki.fi

Neljä riviä auditorion tuoleja, videotykki, valkokangas, televisio ja fläppitaulu.
Kaukola-auditorio

Käyttökorvaukset

Kaupungin alueella toimivilta yhdistyksiltä ja seuroilta sekä yksityishenkilöiltä ei peritä tilojen käytöstä vuokraa. Kaupungin ulkopuolisten toimijoiden sekä liikelaitosten ym. kohdalla (esim. myyntitilaisuudet, infot, koulutustilaisuudet) peritään vuokraa seuraavasti (Kh 22.11.2010 §540):

  • Kaukola-auditorio 70 €/kerta (lisäksi alv 24 %)
  • Muut kokoustilat 30 €/kerta (lisäksi alv 24 %)
  • Tilat yhdessä 100 €/kerta (lisäksi alv 24 %)
  • Tilojen kalusteiden siirto 30 €/kerta (lisäksi alv 24 %)

Kokoustilojen siivouskustannukset

  • Kaukola-auditorio 20 € (lisäksi alv 24 %)
  • Muut kokoustilat 20 € (lisäksi alv 24 %)

Näyttelytilat

Ylistaron kirjastossa on mahdollisuus järjestää käsityö-, taide-, valokuva-, ym. näyttelyitä. Käytettävissä on kolme sermiä, kolme vitriiniä ja ripustustarvikkeet näyttelyitä varten. Tilat ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tilan käytöstä ei peritä vuokraa. Näyttelyn järjestäjä huolehtii näyttelyn pystytyksestä ja purkamisesta, teosten vakuuttamisesta sekä teosluetteloiden ja vieraskirjojen tuomisesta.

Kirjasto tiedottaa näyttelyistä kaupungin tapahtumakalenterissa, kirjaston kotisivuilla ja paikallislehtien näyttelykalentereissa ja kirjaston ilmoitustaululla. Mahdollisesta muusta tiedotuksesta huolehtii näyttelyn järjestäjä. Näyttelytilaa voi tiedustella vastaavalta kirjastonhoitajalta p. 050 407 9818
tai kirjastosta ylistaro.monipalvelukirjasto@seinajoki.fi, p. 06 416 7250.

Kotiseutuhuone

Ylistaron kotiseutukokoelma sijaitsee kotiseutuhuoneessa. Pyydä kirjaston henkilökuntaa avaamaan ovi.