Nurmon kirjaston näyttelytilat

Nurmon kirjastossa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia taide-, valokuva-, keräilyesine- ym. näyttelyitä. Tilat varataan etukäteen kirjastosta. Valittavana on erillinen näyttelytila ja kaksi lasivitriiniä. Tarvittaessa voi myös varata liikuteltavat sermit. Näyttelytilat on tarkoitettu taiteen harrastajille, ei ammattitaiteilijoille.

Tilan pinta-ala on 41 m². Seinätilaa on 2 x 7,50 m + 4,40 m. Seinillä on ripustuskiskot, -narut ja –koukut. Huom! Näitä ripustussiimoja ei saa leikata poikki!

Tila on avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tilan käytöstä ei peritä vuokraa.

Näyttelyn järjestäjä huolehtii näyttelyn pystytyksestä ja purkamisesta, teosten vakuuttamisesta sekä teosluetteloiden ja vieraskirjojen tuomisesta. 

Kirjasto ilmoittaa näyttelyt Ilkan, Seinäjoen Sanomien ja Eparin näyttelykalenteriin.
Mahdollisesta muusta tiedotuksesta huolehtii näyttelyn järjestäjä. Halutessaan työt voi hinnoitella,
jos niitä halutaan myydä. Tällöin myyjän tulee laittaa esille yhteystietonsa.

Pienimuotoisten avajaisten järjestäminen on mahdollista.

Näyttelytilan varaamista varten on täytettävä erillinen sopimus. Kirjastolla ei ole vakuutusta näyttelyesineille.

Muut Seinäjoen kirjastojen näyttelytilat

  Nurmon kirjaston näyttelytila.

Sermit

Kaksi Nurmon kirjaston vitriiniä.Kirjaston sermeissä on yhteensä kuusi 121 x 70 cm kokoista seinäkettä, joiden molemmille puolille voi kiinnittää nastoilla tai nuppineuloilla esim. valokuvia, piirustuksia tai askarteluja. Sermejä voi yhdistellä ja erotella erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

Lasivitriinit

Kirjaston aulassa on kaksi kapeaa lukollista lasivitriiniä, joissa on kummassakin viisi lasihyllyä. Hyllyjen koko on 52 x 32 cm. Hyllyväliä ei voi säätää, mutta hyllyjä voi tarpeen mukaan ottaa pois. Vitriineissä kaikki seinät ovat lasia.

Tulevat näyttelyt löytyvät Nurmon kirjaston tapahtumat ja näyttelyt -sivulta.