Ylistaron kirjaston kokous- ja näyttelytilat

Ylistaron kirjaston (Ylistaro-talo) kokoustilat

Kaukola-auditoriossa on kohoavissa penkeissä tilaa 60:lle, lisäksi sivuosassa 25 paikkaa. Varusteina videotykki, valkokangas, äänentoisto, televisio, dvd-soitin, fläppitaulu ja piano. KORONA-AJAN HENKILÖMÄÄRÄRAJOITUS 50

Matti Pohto -kamarissa on kokouspöytä, jonka ääressä tilaa n. 20:lle. Varusteina videotykki, valkokangas, televisio, dvd-soitin  ja fläppitaulu. Tilassa on lisäksi pieni keittiö astioineen sekä Matti Pohto -näyttely. KORONA-AJAN HENKILÖMÄÄRÄRAJOITUS 13 (pöytäpaikoilla 10)

Kahviossa on pöytätilat n. 20:lle. Tilan yhteydessä on keittiö, jossa kahvinkeitin, hella, mikrouuni, tiskikone ja kahviastiasto n. 50:lle. Kokoushuoneessa on pöytätilat n. 15-20:lle.  Kahvio ja kokoushuone on yleensä yhdistettynä yhdeksi isommaksi tilaksi. KORONA-AJAN HENKILÖMÄÄRÄRAJOITUS 23 (pöytäpaikat)

Ylistaron kokoustilat ja käyttökorvaukset (pdf)

Ylistaron kokoustilojen ohjeet_(pdf)

Kokoustiloja voi varata kirjastosta, p. 06 416 7250 tai sähköpostilla ylistaro.monipalvelukirjasto(a)seinajoki.fi

Näyttelytilat

Ylistaron kirjastossa on mahdollisuus järjestää käsityö-, taide-, valokuva-, ym. näyttelyitä.

Tilat ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tilan käytöstä ei peritä vuokraa. Näyttelyn järjestäjä huolehtii näyttelyn pystytyksestä ja purkamisesta, teosten vakuuttamisesta sekä teosluetteloiden ja vieraskirjojen tuomisesta.

Kirjasto tiedottaa näyttelyistä kaupungin tapahtumakalenterissa, kirjaston kotisivuilla ja paikallislehtien näyttelykalentereissa ja kirjaston ilmoitustaululla. Mahdollisesta muusta tiedotuksesta huolehtii näyttelyn järjestäjä.

Näyttelytilaa voi tiedustella soittamalla kirjastonjohtaja Mia Penttala-Sallille
p. 044 754 1780 tai sähköpostilla mia.penttala-salli(at)seinajoki.fi.