Ylistaron kirjaston kokous- ja näyttelytilat

Ylistaron kirjaston (Ylistaro-talo) kokoustilat

Kaukola-auditoriossa on kohoavissa penkeissä tilaa 60:lle, lisäksi sivuosassa 25 paikkaa. Varusteina videotykki, valkokangas, äänentoisto, televisio, dvd-soitin, fläppitaulu ja piano. 

Matti Pohto -kamarissa on kokouspöytä, jonka ääressä tilaa n. 20:lle. Varusteina videotykki, valkokangas, televisio, dvd-soitin  ja fläppitaulu. Tilassa on lisäksi pieni keittiö astioineen sekä Matti Pohto -näyttely. 

Kahviossa on pöytätilat n. 20:lle. Tilan yhteydessä on keittiö, jossa kahvinkeitin, hella, mikrouuni, tiskikone ja kahviastiasto n. 50:lle. Kokoushuoneessa on pöytätilat n. 15-20:lle.  Kahvio ja kokoushuone on yleensä yhdistettynä yhdeksi isommaksi tilaksi. 

Ylistaron kokoustilat ja käyttökorvaukset (pdf)

Ylistaron kokoustilojen ohjeet_(pdf)

Kokoustiloja voi varata kirjastosta, p. 06 416 7250 tai sähköpostilla ylistaro.monipalvelukirjasto(a)seinajoki.fi

Näyttelytilat

Ylistaron kirjastossa on mahdollisuus järjestää käsityö-, taide-, valokuva-, ym. näyttelyitä.

Tilat ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tilan käytöstä ei peritä vuokraa. Näyttelyn järjestäjä huolehtii näyttelyn pystytyksestä ja purkamisesta, teosten vakuuttamisesta sekä teosluetteloiden ja vieraskirjojen tuomisesta.

Kirjasto tiedottaa näyttelyistä kaupungin tapahtumakalenterissa, kirjaston kotisivuilla ja paikallislehtien näyttelykalentereissa ja kirjaston ilmoitustaululla. Mahdollisesta muusta tiedotuksesta huolehtii näyttelyn järjestäjä.

Vapaat näyttelyajat näkyy ”Tapahtumat ja näyttelyt” -sivulta

Näyttelytilaa voi tiedustella vastaavalta kirjastonhoitajalta
p. 050 407 9818 tai kirjastosta ylistaro.monipalvelukirjasto(a)seinajoki.fi, p. 06 416 7250