Kirjastosta voi lainata Crocodilesien, Jussittarien, JymyJussien, Rytmikorjaamon, Seinäjoen kaupunginorkesterin, Seinäjoen kaupunginteatterin, Seinäjoen Ravikeskuksen, SJK:n, S-Kiekon, SMJ Akatemian, Jymy Volleyn ja Seinäjoen voimistelijoiden kausikortteja. Syksyllä 2024 lainattavaksi tulee lisäksi SPV:n ja Nurmon Jymy salibandyn kausikortteja.

Korttien laina-aika on 1 viikko ja kortti palautetaan siihen toimipisteeseen, josta se on lainattu. Korttia ei voi uusia, varata tai lainata kahta kertaa peräkkäin. Asiakkaalla voi olla kerralla lainassa vain yksi kausikortti. Kirjastokortti on henkilökohtainen, joten kausikortin lainaajan tulee olla itse paikalla. Kausikortin saatavuuden voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Crocodiles

Kausikortilla pääsee maksutta Crocodilesin Vaahteraliigan runkosarjan otteluihin. Kortti esitetään stadionin portilla. Kortteja on kolme kappaletta pääkirjastossa ja yksi kappale Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron kirjastoissa.

Otteluohjelma

Jussittaret

Kausikortilla pääsee maksutta Jussittarien Superpesiksen runkosarjan otteluihin. Kortti esitetään stadionin portilla. Kortteja on kolme kappaletta pääkirjastossa ja yksi kappale Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron kirjastoissa.

Otteluohjelma

JymyJussit

Kausikortilla pääsee maksutta JymyJussien Superpesiksen runkosarjan otteluihin. Kortti esitetään stadionin vapaakorttiportilla. Kortteja on kolme kappaletta pääkirjastossa ja yksi kappale Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron kirjastoissa.

Otteluohjelma

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamon korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan keväällä 2024:

tammikuu Nurmo
helmikuu Peräseinäjoki
maaliskuu Ylistaro
huhtikuu Kyrkkäri
toukokuu Kyrkkäri

Kausikortti esitetään Rytmikorjaamon lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin ikärajat huomioiden.

Rytmikorjaamon keikat

Seinäjoen kaupunginorkesteri

Seinäjoen kaupunginorkesterin korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan keväällä 2024:

tammikuu Nurmo
helmikuu Peräseinäjoki
maaliskuu Ylistaro
huhtikuu Kyrkkäri
toukokuu Kyrkkäri

Kausikortissa on merkitty istumapaikka ja kortti esitetään vahtimestarille ennen konsertin alkua.

Orkesterin ohjelmisto

Seinäjoen kaupunginteatteri

Seinäjoen kaupunginteatterin korteista kaksi on pääkirjastossa ja yksi kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan keväällä 2024:

tammikuu Nurmo
helmikuu Peräseinäjoki
maaliskuu Ylistaro
huhtikuu Kyrkkäri
toukokuu Kyrkkäri

Kaupunginteatterin kausikortin voi lainata vain yhden kerran / näytöskausi eli kerran syksyllä, kerran keväällä ja kerran kesällä. Kortilla voi lunastaa lipun saman päivän esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Lippua ei voi varata esim. puhelimitse, vaan se lunastetaan aina lippumyymälästä. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä ja antaa yhteystietonsa lippumyymälässä (mahdollisten peruutusten takia). Törnävän kesäteatterin näytöksiin lipun voi lunastaa kesäteatterin lippumyymälästä, Törnävänsaaren kesäkahvilasta. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin ja vierailunäytöksiin.

Teatterin ohjelmisto

Seinäjoen Ravikeskus

Pääkirjastosta voi lainata kahta Seinäjoen Ravikeskuksen kausikorttia. Kausikortilla pääsee maksutta raveihin ja kortti esitetään ravien lipunmyynnissä.

Ravikalenteri

Seinäjoen voimistelijat

Pääkirjastosta voi lainata kahta Seinäjoen voimistelijoiden korttia. Kausikortilla pääsee maksutta kaikkiin Seinäjoen voimistelijoiden järjestämiin tapahtumiin sekä lasten ja aikuisten harrasteryhmien ryhmäliikuntatunneille (ei jatkoryhmiin). Kortin laina-aikana voi käydä useammassa liikuntaryhmässä. Kausikortti tulee esittää lipunmyynnissä tai ohjaajalle tunnin alussa.

Tietoa tapahtumista sekä harrasteryhmistä ja tuntien ajankohdista

SJK

Kausikortilla pääsee maksutta SJK:n Veikkausliigan runkosarjan otteluihin sekä SJK Naisten ja Akatemiajoukkueiden otteluihin. Kortti esitetään stadionin portilla turvatarkastuksen jälkeen. Korttiin on merkitty katsomolohko ja istumapaikan numero. Kortteja on kolme kappaletta pääkirjastossa ja yksi kappale Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron kirjastoissa.

Otteluohjelma ja otteluinfo

S-Kiekko

Kausikortilla pääsee maksutta S-Kiekon miesten jääkiekko-otteluihin. Kortti esitetään lipunmyynnissä. Kortteja on yksi kappale pääkirjastossa, Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ylistarossa.

S-kiekon otteluohjelma

SMJ Akatemia

Kausikortilla pääsee maksutta Naisten Ykköpesiksen ja Tyttöjen Superpesiksen runkosarjan otteluihin. Kortti esitetään stadionin portilla. Kortteja on yksi kappale pääkirjastossa.

Otteluohjelma

Jymy Volley

Kausikortilla pääsee maksutta Jymy Volleyn lentopallo-otteluihin. Kortti esitetään lipunmyynnissä. Kortteja on yksi kappale pääkirjastossa ja toinen Nurmossa.

Ottelut – Nurmon Jymy – lentopallon Mestaruusliiga