Kirjastosta voi lainata Rytmikorjaamon, Seinäjoen kaupunginorkesterin, Seinäjoen kaupunginteatterin, S-Kiekon, Jymy Volleyn ja Seinäjoen voimistelijoiden kausikortteja. Korttien laina-aika on 1 viikko ja ne pitää palauttaa siihen toimipisteeseen, josta ne on lainattu. Korttia ei voi uusia, varata tai lainata kahta kertaa peräkkäin. Asiakkaalla voi olla kerralla lainassa vain yksi kausikortti. Kirjastokortti on henkilökohtainen, joten kausikortin lainaajan tulee olla itse paikalla. Kausikortin saatavuuden voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamon korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan syksyllä 2023:

syyskuu Nurmo
lokakuu Peräseinäjoki
marraskuu Ylistaro
joulukuu Kyrkkäri

Kausikortti esitetään Rytmikorjaamon lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin ikärajat huomioiden.

Rytmikorjaamon keikat

Seinäjoen kaupunginorkesteri

Seinäjoen kaupunginorkesterin korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan syksyllä 2023:

syyskuu Nurmo
lokakuu Peräseinäjoki
marraskuu Ylistaro
joulukuu Kyrkkäri

Kausikortissa on merkitty istumapaikka ja kortti esitetään vahtimestarille ennen konsertin alkua.

Orkesterin ohjelmisto

Seinäjoen kaupunginteatteri

Seinäjoen kaupunginteatterin korteista kaksi on pääkirjastossa ja yksi kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan syksyllä 2023:

syyskuu Nurmo
lokakuu Peräseinäjoki
marraskuu Ylistaro
joulukuu Kyrkkäri

Kaupunginteatterin kausikortin voi lainata vain yhden kerran / näytöskausi eli kerran syksyllä, kerran keväällä ja kerran kesällä. Kortilla voi lunastaa lipun saman päivän esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Lippua ei voi varata esim. puhelimitse, vaan se lunastetaan aina lippumyymälästä. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä ja antaa yhteystietonsa lippumyymälässä (mahdollisten peruutusten takia). Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin ja vierailunäytöksiin.

Teatterin ohjelmisto

Seinäjoen voimistelijat

Pääkirjastosta voi lainata kahta Seinäjoen voimistelijoiden korttia. Kausikortilla pääsee maksutta kaikkiin Seinäjoen voimistelijoiden järjestämiin tapahtumiin sekä lasten ja aikuisten harrasteryhmien ryhmäliikuntatunneille (ei jatkoryhmiin). Kortin laina-aikana voi käydä useammassa liikuntaryhmässä. Kausikortti tulee esittää lipunmyynnissä tai ohjaajalle tunnin alussa.

Tietoa tapahtumista sekä harrasteryhmistä ja tuntien ajankohdista

S-Kiekko

Kausikortilla pääsee maksutta S-Kiekon miesten jääkiekko-otteluihin. Kortti esitetään lipunmyynnissä. Kortteja on yksi kappale pääkirjastossa, Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ylistarossa.

S-kiekon otteluohjelma

Jymy Volley

Kausikortilla pääsee maksutta Jymy Volleyn lentopallo-otteluihin. Kortti esitetään lipunmyynnissä. Kortteja on yksi kappale pääkirjastossa ja toinen Nurmossa.

Ottelut – Nurmon Jymy – lentopallon Mestaruusliiga