Valokuvat

 

nettiyhdistetty

 

Kaupunginkirjaston valokuvakokoelman paperikuvat löytyvät Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseosta (Törnävän museoalue, Törnäväntie 23, 60200 Seinäjoki). Valokuvia koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä kokoelma-amanuenssi Eeva Korvolaan p. 06 416 2645, 040 774 8278.

Digitoidut kuvat

Osa kirjaston kuvista on digitoitu ja niiden käyttöoikeudet ovat edelleen saatavilla kirjaston kautta.

Digitoidut valokuvat löytyvät myös kirjaston aluetietokanta Porstuasta. Valokuvia on digitoitu yhteensä 4207 kappaletta.

Kuvan käyttöoikeusmaksu:

museo-, kirjasto- ja opetustoiminta 15 euroa/kpl
tutkimukselliset ja tieteelliset julkaisut 15 euroa/kpl
kaupallinen toiminta 100 euroa/kpl
yksityiskäyttö 0 euroa

Lisäksi kaikilta peritään aineiston kopiointi-, lähetys- ja käsittelykulut.

Valokuvien tallentaminen cd-levylle tai muistitikulle 10 euroa/kpl
(voidaan lähettää myös sähköpostitse, jolloin ei tallennusmaksua)

Asiakkaalla on kuvan kertakäyttöoikeus. Oikeutta ei saa myydä tai luovuttaa toiselle osapuolelle. Kuvia käytettäessä on mainittava Seinäjoen kaupunginkirjasto ja valokuvaajan nimi, mikäli se on tiedossa. Asiakkaalla on vastuu tekijänoikeus- ja intimiteettisuojan kunnioittamisesta kuvien käytössä.

Asiakas ei saa tallentaa kuvia omiin asiakirja- tai sähköisiin arkistoihinsa. Asiakkaan tulee ilmoittaa jokaisen kuvan osalta todellinen käyttö, jonka mukaan käyttömaksut laskutetaan. Muussa tapauksessa korvaus laskutetaan kaksinkertaisena.

Käyttäjä on velvollinen luovuttamaan korvauksetta Seinäjoen kaupunginkirjaston kokoelmiin yhden kappaleen julkaisua, jossa on käytetty kaupunginkirjaston kokoelmia.

Hinnat sisältävät ALV:n asiantuntijapalvelut alv 24 %.

Lisätietoja:
Virpi Kortesniemi, virpi.kortesniemi(at)seinajoki.fi, p. 06 416 2327